Ramsés Gallego

Ramsés Gallego
Strategist & Evangelist, Office of the CTO, Symantec

De formació universitària en Ciències Empresarials i Dret, Ramsés Gallego té una carrera de més de 22 anys a les àrees de Govern i Gestió del Risc. Actualment és Strategist & Evangelist a l’oficina del CTO a Symantec on defineix i executa la visió i estratègia de la companyia.

Anteriorment, va estar a Dell Security i CA Technologies durant 13 anys en total i va ser Regional Manager de SurfControl, amb responsabilitats a Espanya i Portugal. També ha estat Director General d’Entelgy Catalunya i Chief Strategy Officer de la seva pràctica Security & Risk Management. Ramsés ha participat en els Comitès de Certificació CISM i CGEIT d’ISACA durant alguns anys i ha estat President de la Conferència ISRM (Information Security & Risk Management) per tot el món amb events a Las Vegas, Àmsterdam, Viena i Barcelona. Ha estat membre del Comitè Organitzador de l’event SecureCloud 2010 a Barcelona i 2012 a Frankfurt i va formar part de l’equip que va planificar el primer World Congress d’ISACA a Washington al Juny de 2011. Ha redefinit, junt amb un equip d’experts, el cos del coneixement de la certificació CISM i té l’honor d’haver estat membre del Comitè d’Innovació i Pràctiques d’ISACA desde on es presenten diversos entregables per a la comunitat. Ramsés ha estat, també, President del capítol de Barcelona d’ISACA.

Poseïdor de diverses certificacions que aporten una combinació d’alt valor, CISM (Certified Information Security Manager), CGEIT (Certified in the Governance of the Enterprise IT) i CISSP (Certified Information Systems Security Professional), ha obtingut també una de les primeres certificacions a Espanya de coneixement de seguretat al núvol, CCSK (Certificate of Cloud Security Knowledge). Ramsés està acreditat igualment en bones pràctiques de gestió com ITIL i COBIT Foundations, té la certificació de gestió de projectes per la Universitat de Stanford (SCPM, Stanford Certified Project Manager) i és un professional acreditat Six Sigma Black Belt.

Reconegut ponent a events internacionals, ha visitat més de 50 països diferents evangelitzant al voltant de les disciplines Cloud, Governance i Security & Risk Management. Ha rebut el guardó John Kuyers Award com ‘Best Speaker’ i ha estat reconegut de manera similar a quatre continents. Ramsés ha estat escollit ‘Privacy by Design’ Ambassador pel Govern d’Ontario, Canadà.

Ramsés té l’honor de ser Past International Vice President al Board of Directors d’ISACA, on ha servit el màxim temps permès, 3 anys i considera un privilegi haver tingut la bandera del Estats Units al Capitoli (Washington DC) en el seu nom. Viu a Barcelona amb la seva dona i dos fantàstics fills.

SIGUE TODAS LAS NOVEDADES

#MEMEnginy20