La #MEMEnginy19 tindrà lloc el proper 25 d’abril

La #MEMEnginy19 tindrà lloc el proper 25 d’abril

La #MEMEnginy19 tindrà lloc el proper 25 d’abril

#MEMEnginy és la fira tecnològica de referència de la Universitat Autònoma de Barcelona que es realitza a l’Escola d’Enginyeria amb l’objectiu d’apropar el món professional a la universitat i promoure les noves tecnologies, facilitant la creació de sinergies estratègiques entre empresa i institució.

L’Escola d’Enginyeria acollirà un any més la #MEMEnginy, on estudiants i empreses tindran l’oportunitat de poder tenir un contacte més directe gràcies als estands que s’instal·laran a l’escola.El Consell d’Estudiants de l’Escola d’Enginyeria és el principal responsable de l’organització de la jornada, conjuntament amb el centre i d’altres organitzador que fan possible l’esdeveniment. L’objetctiu és clar, apropar als estudiants d’enginyeria i d’altres àmbits del campus el contacte amb les empreses, la innovació i la investigació.

La jornada començarà a les 11.00 h del matí, amb la inauguració de l’esdeveniment a la Sala de Graus, fins a les 18.00 h de la tarda. Enguany participen empreses com Roche, Capgemeni, Sopra Steria, Amazon, Babel, Deloitte, Accenture o Wallapop, entre d’altres. Podeu veure totes les empreses participants aquí. A més, la UAB hi serà present amb representació per part del Servei d’Ocupabilitat, el servei d’ocupació de la UAB, també organitzador de l’esdeveniment i que oferirà orientació als alumnes de cara a la cerca de treball.

MEMEnginy 2019 UAB - Escola d'Enginyeria UAB

La jornada començarà amb xerrades per part de la coordinació del Grau d’Enginyeria Informàtica i del Grau d’Enginyeria de Telecomunicacions que faran una presentació de les mencions, les pràctiques en empresa i el TFG, on els estudiants podran conèixer l’estructura dels últims cursos i resoldre dubtes. A més dels estands i expositors de la Fira d’Empreses, #MEMEnginy també comptarà amb un ampli ventall de xerrades i conferències. Pots consultar tot el programa al següent enllaç.

Algunes de les conferències destacades seran la que realitzarà Ramsés Gallego a les 11.30 h, que ens parlarà de la computació quàntica, la re-evolució. D’altres conferències destacades son les que impartirà Telefónica a càrrec de José Ramón Gómez amb Aura, la intel·ligència artificial de Telefónica que servirà per crear una nova relació amb les persones, o One Flutter to rule them all, on Rubén Serrano ens explicarà el funcionament del nou framework per al desenvolupament d’aplicacions mòbils creat per Google.

La novetat d’enguany tindrà lloc a la tarda, amb l’activitat de les Entrevistes 1 a 1, un format d’entrevistes ràpides o speed-networking, on les empreses tindran l’oportunitat de conèixer als estudiants de l’Escola i els estudiants de trobar pràctiques curriculars o extracurriculars i/o ofertes laborals un cop finalitzin els seus estudis.

Final del concurs #StartupLabUAB

La quarta edició de START UP LAB UAB, el concurs d’emprenedoria organitzat per UAB Emprèn i l’Escola d’Enginyeria es celebrarà en el marc de la programació de la #MEMEnginy19, a partir de les 15.00 h, a la Sala de Graus. Es faran la presentació dels projectes finalistes i l’entrega de premis. 

Compartir
SIGUE TODAS LAS NOVEDADES

#MEMEnginy20