#MEMEnginy17 torna el 27/ABRIL a l’Escola d’Enginyeria

El proper 27/ABRIL l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona celebra una nova edició de la #MEMEnginy. Es tracta d’un esdeveniment exclusiu entorn l’enginyeria informàtica, l’enginyeria en telecomunicacions, l’enginyeria química i el sector aeronàutica amb una oferta d’activitats molt atractiva.

#MEMEnginy és la trobada anual de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona que té per objectiu buscar noves oportunitats, crear sinergies estratègiques i treballar en comunitat. Està organitzada pel Consell d’Estudiants d’Enginyeria, conjuntament i gràcies al suport de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona. Conceptualment, podem dividir l’esdeveniment en tres parts:

  • FIRA D’EMPRESES. Zona d’exhibició on podreu veure els últims productes i serveis de les empreses participants. No t’oblidis de portar el teu CV actualitzat! Les empreses busquen perfils com el teu!
  • DEMOSTRACIONS. Dins de la zona d’exhibició es mostren demostracions / testbeds. Tecnologia de la pròpia empresa o projectes en desenvolupament, per exemple, entre d’altres tecnologies.
  • CONFERÈNCIES Conferències de temàtiques concretes del sector de l’enginyeria. Aquest any treballem: Internet of Things, Energy & Utilities, Smart Cities, Cybersecurity, Bandwidth & 5G & Aerospace.

També hi hauran zones de networking i un espai dedicat al sector dels videojocs. Al següent enllaç podeu consultar tota la programació actualitzada: http://memenginy.enginyeriauab.cat/programacion/ Per altra banda, es necessari que us inscriviu a la plataforma NEXUS a través del següent enllaç: https://nexus.uab.es/UAB/estu/mostrarJoptc.do

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.